Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceyda Düvenci’nin ilk eşiydi: Kaan Girgin’in son hali şaşırttı

90’ların ve 2000’lerin başında oyunculuk kariyerinin zirvesinde olan Kaan Girgin, yıllar sonra ortaya çıkan son haliyle gündemde. Ünlü oyuncunun aldığı kilolar ve dökülmüş saçları hayranlarını şaşırttı. Üç evlilik geçiren ve bir dönemin yakışıklı jönü olarak hafızalara kazınan Girgin’in şimdi nasıl bir hayat sürdüğünü merak ediyorsanız, detaylar için keşfedin!

90'ların ve 2000'lerin başında

Antalya (EH) – Ceyda Düvenci’nin ilk eşiydi: 90’ların jönü Kaan Girgin’in son hali görenleri şaşırttı!

90’lı yıllar ve 2000’lerin başında kariyerinin zirvesinde olan ünlü oyuncu Kaan Girgin, şimdiki görünümüyle dikkat çekiyor. Ceyda Düvenci’nin ilk eşi olan Girgin’in son halini görenler büyük şaşkınlık yaşıyor.

“BAY PATRON” OLARAK HATIRLANIYOR

1967 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kaan Girgin, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu. Oyunculuk kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları’nda başlayan Girgin, bir bankanın reklam filmi ile şöhrete adım attı.

Girgin, özellikle 90’lı yılların başında rol aldığı ‘Ayrı Dünyalar’ dizisiyle büyük çıkış yakaladı ve hafızalarda “Bay Pardon” olarak yer etti. 1996’da Türkan Şoray ile birlikte rol aldığı ‘Gözlerinde Son Gece’ dizisi de büyük ilgi gördü.

ÜÇ EVLİLİK, ÜÇ AYRILIK

Kaan Girgin, ilk evliliğini balerin Canan Yakacık ile yaptı ve bu evlilikten bir oğlu oldu. Ancak çiftin yolları kısa süre sonra ayrıldı. Ardından, 2000 yılında rol arkadaşı Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturdu.

Aralarındaki 10 yaş farkına rağmen mutlu başlayan evlilikleri, 2002 yılında sona erdi. Girgin’in üçüncü evliliği ise Seran Havva Göçer ile oldu; ancak bu birliktelik de 2013’te son buldu.

SİNEMA VE TELEVİZYON DÜNYASINDA İZ BIRAKTI

2000’li yıllarda ‘Dikkat Bebek Var’ dizisi ve 2006 yılında sinemada izleyicinin karşısına çıktığı ‘Dabbe’ filmi, Girgin’in oyunculuk kariyerindeki önemli projelerden oldu. Ancak son yıllarda kameralardan uzak durmayı tercih eden oyuncu, sessiz bir yaşam sürüyor.

KAAN GİRGİN SON HALİYLE ŞAŞIRTIYOR

Bir dönemin gözde jönü olan Kaan Girgin, aldığı kilolar ve dökülmüş saçlarıyla hayranlarını şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler, “Yıllar ona da acımamış” yorumlarında bulundu.